Kominki z płaszczem wodnym

MONTUJEMY OD 2001r !!!

Polityka prywatności

Zgodnie z tzw. RODO, czyli Ogólnym Rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r., a dokładnie jego artykułem 13 ust. 1 i 2, informujemy iż:

  • Administratorem Twoich danych osobowych jest Instal-Mark S.C. Marek Walaszczyk Michał Wiśniewski, ul. ŁODYGOWA 83, 05-091 ZĄBKI .
  • Twoje dane osobowe podawane w formularzu będą przetwarzane, w celu odpowiedzi na wiadomość, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO.
  • Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne w celu odpowiedzi na formularz kontaktowy
  • Twoje dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie do momentu wycofania przez Ciebie udzielonej zgody.
  • Twoje dane osobowe będą udostępnianie innym odbiorcom danych, takim jak serwisy świadczące usługi utrzymania systemu informatycznego i hostingu, dostawca usługi poczty elektronicznej
  • Twoje dane nie będą przekazywane do państw trzecich np. USA.
  • Masz prawo dostępu do treści swoich danych, ich poprawiania, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo żądania dostępu do danych, a także prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego, jeśli uznasz, że przetwarzanie Twoich danych jest niezgodne z aktualnie obowiązującymi przepisami prawa w zakresie ochrony danych. Przysługuje Ci też prawo do bycia zapomnianym, jeśli dalsze przetwarzanie nie będzie przewidziane przez aktualnie obowiązujące przepisy prawa.
  • Posiadasz też prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie, cofnięcie zgody pozostaje bez wpływu na przetwarzanie danych, którego dokonano na podstawie zgody przez jej cofnięciem.
  • Twoje dane będą przechowywane przez okres 10 lat
  • Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych Osobowych odbywa się poprzez e-mail: instalmark@instalmark.pl, Tel. 668 36 77 04,
  • Twoje dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym również w formie profilowania.
  • Masz prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, na zasadach określonych w ustawie z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych.

DOŁĄCZ DO NAS

  • Kominki Makroterm

    Podczas montowania naszych zintegrowanych systemów grzewczych, wykorzystujemy wyłącznie najlepsze materiały. Jednym z nich są turbokominki produkowane przez firmę M...

    czytaj więcej+

  • Kominki LECHMA

    Kominki marki LECHMA to nie tylko przyjemne ciepło i niepowtarzalna atmosfera w chłodne zimowe wieczory. Dzięki zastosowaniu płaszcza wodnego o pojemności 40 lit...

    czytaj więcej+

  • Kolektory słoneczne

    Kolektory słoneczne są coraz popularniejszym sposobem ogrzewania wody użytkowej, a także budynków albo basenów. Klienci cenią je nie tylko za trwałość i wygodę...

    czytaj więcej+

  • Pompy ciepła

    Systemy, w skład których wchodzą pompy ciepła są świetną alternatywą ogrzewania domów. Odznaczają się niskimi kosztami eksploatacji oraz tym, że nie wymagają...

    czytaj więcej+

  • Kotły kondensacyjne gazowe Viessmann

    Kotły kondensacyjne to nowoczesne urządzenia, które już od lat są wykorzystywane w domowych i firmowych systemach centralnego ogrzewania. Zaletą tych urządzeń j...

    czytaj więcej+

  • Zintegrowane ogrzewanie

    ZINTEGROWANY SYSTEM OGRZEWANIA (w układzie zamkniętym)System Zintegrowany ogrzewania i przygotowania ciepłej wody użytkowej do domu jednorodzinnego lub innego obiektu...

    czytaj więcej+

  • Pakiety grzewcze

    Warszawska firma Instal-Mark specjalizuje się w tworzeniu pakietów grzewczych zintegrowanych. Wszystkie realizacje przygotowujemy według indywidualnych potrzeb klienta...

    czytaj więcej+

  • Ogrzewanie podłogowe

    Firma Instal-Mark w swoich systemach projektuje i wykonuje ogrzewanie podłogowe na bazie materiałów firmy HERZ. System HERZ (rura, złączki itp) posiadają gwaran...

    czytaj więcej+

  • Odkurzacz centralny

      System centralnego odkurzaniaNowoczesne domy coraz częściej są nasycone elektroniką i wyposażone w systemy, które znacznie podnoszą komfort ich mieszkań...

    czytaj więcej+

  • Instalacje gazowe

    Gaz jest jednym z najczęściej wykorzystywanych paliw w gospodarstwach domowych i przedsiębiorstwach. Jego zaletą jest stosunkowo niska cena w stosunku do energii e...

    czytaj więcej+

  • Centralne ogrzewanie Warszawa

    Wszystkim nam zależy, by w naszym domu bądź mieszkaniu było ciepło. Ciepło jest dla nas gwarancją bezpieczeństwa i spokoju. Czujemy się dobrze, kiedy wracamy d...

    czytaj więcej+

Tworzenie stron internetowych